Texmex-kesäkurpitsavuoka

Ainekset:

  • 400-500 g (1-2 kpl) kesäkurpitsaa
  • 3-4 perunaa
  • 1 rasia jauhista (esim. Härkis, Muu, Mifu) tai muuta kasviproteiinia (myös jauheliha käy)
  • 1 sipuli
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 1 rkl öljyä
  • 1 tl suolaa
  • 1 pss tacomausteseosta
  • 400 g (1 prk) tomaattimurskaa
  • 100-150 g vahvaa juustoraastetta (esim. emmental)

Valmistus:

  1. Pese ja viipaloi kesäkurpitsa. Pese, kuori ja viipaloi perunat.
  2. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet.
  3. Paista pannulla öljyssä jauhis ja sipulit.
  4. Lisää pannulle tacomauste ja tomaattimurska ja 1/2 tl suolaa. Anna hautua 5 min.
  5. Voitele uunivuoka öljyllä ja lado sinne vuorotellen kesäkurpitsa- ja perunaviipaleita. Ripottele päälle 1/2 tl suolaa.
  6. Lisää päälle jauhiskastike ja juustoraaste.
  7. Paista uunissa 200 asteessa n. 50 min.
Texmex-kesäkurpitsavuoka
Siirry sivun alkuun