Kesäkurpitsaohukaiset

Ainekset:

  • 1 kesäkurpitsa (n. 300 g)
  • 3 rkl korppujauhoja
  • 2 dl kaurajuomaa tms. (esim. maitoa tai vettä)
  • 2 munaa
  • 1 dl vehnäjauhoja
  • 2 rkl ruokaöljyä
  • 1 tl suolaa
  • n. 1 dl tuoreita yrttejä oman maun mukaan (myös pinaatti sopii)

Valmistus:

  1. Raasta kesäkurpitsa karkeaksi raasteeksi.
  2. Laita korppujauhot ja neste kulhoon turpoamaan.
  3. Lisää kesäkurpitsaraaste, munat, jauhot ja öljy. Sekoita.
  4. Lisää suola ja yrtit. Sekoita.
  5. Paista miedolla lämmöllä (ohukais)pannulla.

Vinkki! Puolukkahillo sopii hyvin ohukaisten lisukkeeksi.

Kesäkurpitsaohukaiset
Siirry sivun alkuun