Omenapannuleipä

Ainekset:

  • 2 dl kaurajuomaa tms. tai maitoa
  • 1 dl sulatettua margariinia
  • 150 g omenaraastetta
  • 1 dl raastettua juustoa
  • 4 1/2 dl vehnäjauhoja
  • 1/2 tl suolaa
  • 2 1/2 tl leivinjauhetta

Valmistus:

  1. Sekoita neste, rasva, juusto- ja omenaraaste.
  2. Yhdistä kuivat aineet. Lisää ne muihin aineisiin. Sekoita nopeasti, ettei taikina sitkisty.
  3. Taputtele jauhotetulla kädellä leivinpaperille pellille pyöreä tai suorakaiteen muotoinen, matala leipä. Jaa leipä leivinpyörällä kahdeksaan osaan. Pistele haarukalla.
  4. Paista uunin keskitasossa 225 asteessa 10-15 min.
Omenapannuleipä
Siirry sivun alkuun