Vegaaninen karjalanpaisti

Ainekset

  • 300 g (1) lanttua
  • 200 g (2-3) porkkanaa
  • 2 sipulia
  • 3 rkl rypsiöljyä
  • 6 dl vettä
  • 2 rkl kasvisfondia
  • 10 maustepippuria
  • 3 laakerinlehteä
  • 1/2 tl suolaa
  • 480 g (2 pkt) kasvisproteiinisuikaleita (esim. Gold&Green)
  • 1 rkl soijakastiketta
  • 1/4 tl mustapippuria rouhittuna
  • (lehtipersiljaa)

Valmistus

  1. Pese, kuori ja paloittele juurekset. Kuori ja kuutioi sipulit. Kuumenna 2 rkl öljyä kattilassa. Kuullota sipulia öljyssä miedolla lämmöllä n. 10 minuuttia. Lisää juurekset ja kuullota muutama minuutti.
  2. Lisää vesi, fondi, pippurit, laakerinlehdet ja suola. Kuumenna ja keitä miedolla lämmöllä kannen alla n. 40 minuuttia.
  3. Ruskista vegekuutioita öljyssä paistinpannulla 7-10 minuuttia. Mausta soijalla ja pippurilla. Lisää kuutiot pataan juuri ennen tarjoamista. Viimeistele halutessasi hienonnetulla persiljalla. Tarjoa keitettyjen perunoiden kanssa.
Vegaaninen karjalanpaisti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Siirry sivun alkuun